З 12 по 15 липня на березі Київського моря відбудеться п’ятий фестиваль музики, творчості, мистецтва і саморозвитку Vibronica Festival.

Vibronica Festival триватиме 4 дні та 3 ночі. Організатори облаштують 3 музичні сцени, 15 локацій для відпочинку, привезуть понад 100 музикантів, декораторів, танцюристів та акторів з різних куточків світу.

У денній програмі представлені більш як 60 лекцій і майстер-класів: гра на музичних інструментах, танці, вокал, малювання, йога і бойові мистецтва. Для дітей створена окрема локація з гральним майданчиком, активними іграми і майстер-класами з малювання.

Основне музичне наповнення фестивалю – World & Multicultural Electronics. Це новий напрямок, що бере свій початок у Латинській Америці і розвивається у світі вже близько п’яти років. Жанр поєднує етнічні ритми та фольклорну мелодику різних культур світу із сучасним електронним звуком.

Ціль фестивалю – створення платформи для творчого саморозвитку. Під час події відбуватимуться театральні перформанси в лісі, танцювальні постановки у воді, visual mapping та дизайн з природних матеріалів.

Передпродаж квитків на фестиваль закінчується сьогодні.

Купити квиток


Матеріал підготовлено за підтримки Vibronica Festival