9 липня о 19:00 відбудеться artist talk британської письменниці та режисерки Джуліет Жак. Artist talk пройде у креативній спільноті IZONE за адресою вулиця Набережно-Лугова, 8.

Подія відбувається у рамках проекту Coming Out of Isolation: Through Art to Visibility фонду «ІЗОЛЯЦІЯ» та ГО KyivPride за фінансової підтримки фонду EVZ.

Джуліет – авторка кількох книжок на тему трансгендеру та одна з найвпливовіших представниць ЛГБТ-спільноти у Британії за версією газети Independent.

Джулієт Жак, письменниця

Під час зустрічі Джуліет Жак розповість про свою літературну й кінематографічну творчість і виконає уривок зі свого тексту Sertraline Surrealism, присвяченого концепту «божевільного генія» та його впливу на її життя.

Книга: Trans: A Memoir (Verso Books, 2015), Авторка: Juliet Jacques

Джуліет Жак – авторка книжок Rayner Heppenstall: A Critical Study (Dalkey Archive Press, 2007) і Trans: A Memoir (Verso Books, 2015).

Її оповідання The Woman in the Portrait (2014) описує життя вигаданої трансгендерної жінки у Берліні часів Веймарської республіки та розглядає репрезентацію транс-людей у мистецтві. Короткі оповідання, нариси та журналістські матеріали Джуліет публікують у Granta, The London Review of Books, Sight&Sound, Frieze, The Washington Post, Five Dials.

Зараз Джуліет Жак перебуває на резиденції фонду «ІЗОЛЯЦІЯ» у Києві та знімає новий документальний фільм про українську квір та ЛГБТ-спільноти.

Коли: 9 липня, 19:00
Де: IZONE, вул. Набережно-Лугова, 8
Вхід вільний

FACEBOOK


Матеріал підготовано за підтримки фонду ІЗОЛЯЦІЯ