Klavdia Petrivna проведе ще один сольний концерт у Палаці спорту 31 серпня.

Серед її пісень – «Знайди мене», «Імператори», «Бережи мене» і «Я щаслива (Лікарі кажуть)». А 19 квітня вона спільно з Артемом Пивоваровим презентувала пісню «Барабан» на вірш поета-футуриста Ґео Шкурупія, це була перша поява Klavdia Petrivna на публіці. Станом на 3 травня кліп зібрав уже 3,3 мільйона переглядів і займає перше місце в рейтингу «Популярне» в YouTube. 

За кілька днів після релізу виконавиця, яка поки залишається анонімною, анонсувала свій перший концерт, який пройде 30 серпня. Понад дві тисячі квитків розкупили за першу годину продажу, зокрема більше не доступна перша фанзона.

Через це оголосили про проведення ще одного такого концерту наступного ж дня – 31 серпня. Утім і на нього залишилися квитки лише в першу фанзону й сектори №1, 2, 7 і 8. Їх можна придбати за посиланням, а ціна стартує від 1099 гривень. Частину коштів передадуть ЗСУ.

   

У грудні 2023 року пісня «Знайди мене» співачки Klavdia Petrivna посіла третє місце в українському рейтингу YouTube Music. У рейтингу зі ста композицій є сім її пісень, це найбільший показник для одного виконавця.

Обкладинка: Klavdia Petrivna