Фестиваль «Мистецтво – зброя» проведуть 27 й 28 квітня в клубі Keller, що на вулиці Кирилівській, 71. 

Це серія подій для допомоги артистам, яким довелося змінити місце свого проживання через російську агресію, пояснюють організатори. «Як і на попередніх івентах, ми об’єднаємо найбільш модерні, на наш погляд, артнапрями української культури з переосмисленням класичного мистецтва», – анонсують у команді. 

У програмі – театр, виставка сучасних художників, DJ- і live-музичні виступи й джеми, лекції й аудіовізуальні перфоманси. Окремо на заході працюватиме ярмарок українських брендів, а також вініловий маркет від локальних дігерів. 

Виступатимуть Fusion Jams, Machine Room, диджеї Eazy й Pitti Schmitti, а також театр «Наші» й творче обʼєднання «Чому?» Лекції проведуть креативний директор Ілля Янков, музикант Максим Сікаленко (Cape Сod) і фотограф Олексій Кондаков (Alksko). Серед художників – 2B, Богдан Суцвіт, «Київost 384» й Murt Burner.

   

Коли

27–28 квітня, о 14:00 

Де

клуб Keller вулиця Кирилівська, 71

Вхід

Вільний донейт

   

Понад 1000 гостей на честь п’ятої річниці київського ком’юніті, що розвиває джаз. Ми показували, як пройшов зірковий джазовий лайнап від формації Fusion у «Клубі на Кирилівській».