Фестиваль «Вулична їжа» проведуть на «Артзаводі Платформа» 1 та 2 червня вперше за понад два роки.

 

 

Організатори анонсують найбільший фудмаркет в Україні із 40 резидентами. Серед форматів – котлета по-київськи, ребра на грилі й бургери із фермерським мʼясом. Окрім того, чебуреки та янтики, морозиво зі смаком гарбуза та карамелі, буряка та бринзи, полтавські галушки із соусами та пончики й пироги.

Також проведуть благодійні аукціони та маркети крафтових товарів від локальних виробників й товарів для домашніх улюбленців. Серед іншого –обіцяють виступи музичних гуртів, кінотеатр та лекторій, дитячий майданчик, зони відпочинку й спортивні розваги.

Квитки уже можна придбати за посиланням. Для військових, дітей до 12 років, вагітних і людей пенсійного віку – вхід безкоштовний. Вони зможуть отримати квитки на касі в день заходу, за умови надання посвідчення чи свідоцтва про народження.

   

Коли

1–2 червня

Де

«Артзавод Платформа»

 

   

Завтра, 22 квітня, у київському конгресно-виставковому центрі «Парковий» проведуть Ukrainian Gastro Show. Тема заходу цьогоріч – «Звʼязок».

Розповідатимуть, зокрема, про українські дикороси [не культивовані людиною плоди, горіхи й насіння] у кондитерстві, перші страви [юшки] у ресторанному меню й кримськотатарську кухню. Серед спікерів – Леране Хайбуллаєва, Євген Клопотенко, Володимир Ярославський, Тетяна Філевська, Ігор Гречко й Дарія Крікунова.