12-й фестиваль авторської української музики «Леся Квартиринка» оголосив лайнап на подію, яка пройде 27 квітня на кіностудії імені Олександра Довженка.

Виступатимуть «фрік-кабаре» Dakh Daughters, ще одні вихідці з театру «Дах» – Dakh Trio, які створюють музичні вистави за віршами українських поетів, київський фолькгурт Zgarda, а також Zlypni з Івано-Франківська, які грають психоделічний рок.

Крім того, будуть перформанси від авангардного театру Roft Monkey LaLaLa й квартету «Тулумбаси». Дрескод на подію – «експеримент», додають організатори «Лесі Квартиринки».

Першу «хвилю» продажу квитків розкупили за кілька годин після анонсу події. Вартість наступної «хвилі» варіюється від 600 до 6000 гривень, а фінальної – від 700 до 7000 гривень. Частину коштів із продажу квитків направлять на потреби ЗСУ.

Коли

27 квітня (15:00–21:00)

Де

Київ

Кіностудія імені Довженка (Берестейський проспект, 44)

   

«Леся Квартиринка» – це київський проєкт, який проводить музичні події, де грають українську авторську музику. Назва походить від імені української поетеси Лесі Українки й квартирників, на яких проходять камерні музичні події.

обкладинка: «Леся Квартиринка»