Фотовиставку «Defining Futures: Люди, команди і технології для мінної безпеки України» відкрили в Музеї міста Києва за підтримки Програми розвитку ООН (UNDP).

У межах виставки презентували серію світлин фотографа й Уповноваженого ООН із прав людей з інвалідністю в контексті війни й розбудови миру Джайлза Дьюлі.

Світлини присвячені тим, хто в різний спосіб допомагає очистити територію України від мін і нерозірваних боєприпасів і зробити її знову безпечною. «Від професійного піротехніка до ветерана, від медичного працівника до технологічного інноватора», – коментують організатори.

Виставку відкрили 29 березня у форматі закритої презентації для послів із різних країн. Вона триватиме до 7 квітня в Музеї історії міста Києва.

До 31 березня її можна відвідати безкоштовно. З 4 по 19 квітня виставка також буде доступна у відкритому форматі на Софіївській площі.

   

Коли

з 29 березня по 7 квітня

12:00–19:00
(з середи до неділі)

Де

Музей історії Києва

вулиця Богдана Хмельницького, 7

 

   

Перша ретроспективна виставка Алли Горської в Українському Домі, «фотопаломництво» на Говерлу в Музеї Ханенків, стрит-бомбінг замість вандалізму в YA Gallery й одразу дві виставки, присвячені Олександру Ройтбурду: зібрали добірку виставок, які варто відвідати в березні.

Обкладинка й фото: Музей історії Києва