Інді-поп дует Tember Blanche та львівський виконавець Макс Пташник презентували спільний мініальбом «Спокій».

Ідея створити щось разом виникла в червні 2022-го. Реалізувати її вдалось у вересні 2023, коли артисти поїхали у невелику творчу відпустку в Київську область.

Мініальбом містить три композиції та однойменний демозапис. «Кожна пісня описує бажання сповільнитись і дати собі той самий омріяний спокій, який неможливо вловити серед міської метушні: безтурботно полежати на траві, позбутися дедлайнів, навʼязливих думок і просто побути собою (або псом)», – кажуть артисти.

Лід-сингл «Спокій» транслює ідею «щасливе життя починається зі спокою розуму». Послухати композиції можна на всіх цифрових майданчиках.

Також 24 березня Tember Blanche та Макс Пташник проведуть благодійний концерт у київському Bel Etage, де лунатимуть пісні зі мініальбому «Спокій». Зібрані кошти підуть у фонд Musicians Defend Ukraine. Квитки можна придбати за посиланням.

   

Київський інді-поп-дует Tember Blanche – це авторка й виконавиця пісень Олександра Ганапольська й гітарист і саундпродюсер Владислав Лагода, які також є родиною. Дебютний сингл «Хованки» випустили в жовтні 2020 року. У квітні 2023 року вони випустили кліп із піснею на слова вірша Василя Симоненка «Ти знаєш, що ти – людина?»

Макс Пташник – львівський виконавець, аранжувальник і саундпродюсер.