Серіал «Ведмідь» продовжили на четвертий сезон, його знімають одночасно з третім сезоном у Чикаго, пише Deadline із посиланням на власні джерела.

Про продовження серіалу на четвертий сезон ще не повідомляли офіційно, а представник каналу FX відмовився від коментарів, пише Deadline. Одночасну зйомку сезонів пояснюють підлаштуванням під графік акторів. 

Третій сезон анонсували в листопаді 2023 року. Його премʼєра відбудеться в червні 2024 року. Імовірно, серіал продовжать і на пʼятий сезон, коментує Deadline. 

Про серіал

Молодий шеф-кухар Кармі працював у ресторанах високої кухні, але вирішив повернутися в Чикаго й працювати в сімейному закладі із сендвічами, який запустив його покійний брат. 

Режисером серіалу став Крістофер Сторер («Рамі»). У головних ролях – Джеремі Аллен Вайт («Безсоромні»), Айо Едебірі, Кріс Вітаскі, Джон Бернтал («Каратель»).

   

«Ведмідь» став переможцем 75-ї премії «Еммі» 2023 року в номінації «Найкращий комедійний серіал».

   

Редакція The Village Україна розповідала про серіали, на які ми чекаємо в березні. Раніше ми висвітлювали серіали лютого й головні серіали 2023 року за версією редакції й за результатами голосування наших читачів.

Обкладинка: скриншот із трейлеру другого сезону серіалу «Ведмідь»