Український гурт «ДахаБраха» анонсував світовий тур до 20-річчя творчості. 

Європейська частина туру триватиме з 14 листопада до 14 грудня включно. Гурт дасть концерти в 16 країнах: Польщі, Чехії, Німеччині, Данії, Фінляндії, Латвії, Норвегії, Швеції, Швейцарії, Бельгії, Іспанії, Португалії, Австрії, Угорщині, Словаччині й Ісландії.

На концертах представлять і знайомі роботи, і нові: « Так, деякі з них є рефлексією на трагічні події, спричинені віроломним російським вторгненням, рефлексією на тисячі знищених українців і мільйони зруйнованих доль», – коментують «ДахаБраха».

Придбати квитки можна за посиланням. Також на концертах можна буде придбати благодійний мерч (або замовити заздалегідь і вже прийти в ньому на концерт).

   

Наприкінці січня гурт «ДахаБраха» закликав українців надсилати світлини й короткі відео з укриттів для того, щоб проілюструвати виконання нової пісні. Гурт просить надсилати «родинні» фото з укриттів, наприклад, із ванної чи коридору та з домашніми улюбленцями, загалом світлини й відео, що показують, як українці переживають російські бомбардування. «Ідея в тім, щоби ще раз нагадати всім, у яких умовах живуть сьогодні українці і що нам все ще потрібна підтримка цивілізованого світу», – коментують «ДахаБраха».