Український репер Otoy випустив другу частину альбому «Темна». Лейбл Pomitni, на якому виступає музикант, називає це останнім релізом Вʼячеслава Дрофи «як артиста-початківця».

«Друга частина альбому «Темна» для мене ознаменує завершення першого етапу моєї кар’єри артиста. Це підсумування всього періоду від моменту першого релізу на майданчиках і по сьогодні», – каже Otoy.

В інтерʼю «Суспільне Культура» Otoy пояснив, що не планує змінювати псевдонім, «бо він добре відпрацьовує», натомість інформація про це «була клікбейтом» з його сторони.

Перша частина подвійного альбому «Темна» вийшла восени 2023 року, хоч робота над релізом почалася ще у 2021 році. Otoy писав в Instagram, що «видання й поціновувачі» відзначали факт того, що перша частина «Темної» відчувається, як написана у 2021-му, натомість друга частина «написана буквально позавчора».

Лірик-відео на трек «Аїд» з нового альбому

Слухайте другу частину альбому «Темна» на музичних стримінгових майданчиках за посиланням.

   

У травні Otoy випустив альбом «Недовготривалі відносини», де поєднані реп, R&B й дискофанк. Цей реліз кардинально відрізняється від попередньої роботи «Околофронт», про яку ми розповідали раніше. Якщо «Околофронт» Otoy присвячував суто повномасштабній війні, своєму братові, який захищав Україну в складі «Азову» в Маріуполі, і рішенню самому співпрацювати з «Азовом», то в «Недовготривалих відносинах» про війну він (майже) не говорить. Редакція The Village Україна запитала В’ячеслава Дрофу (Otoy) про метаморфози у творчості, метасенси на новому альбомі й «трушність».