Український стендап-комік Василь Байдак виступить зі стендапом «Довільно-хаотичне» в Київському культурному кластері «Краків».

Центр пристосований для відвідувачів на кріслах колісних або з протезами. Крім того, виступ Байдака дублюватимуть жестовою мовою. «Сам сольник буде такий самий. Можливо, щось додам. Можливо, заберу. Це не знаю», – коментує Байдак, який вже виступав із цим стендапом у МКЦМ.

Також зі стендапом виступить український захисник Олександр Будько з позивним «Терен», який втратив ноги на війні й користується протезами. У цивільному житті Олександр працював баристою, а після початку повномасштабної війни доєднався добровольцем до батальйону «Карпатська Січ». У травні 2022 року захисник отримав важке поранення під час боїв у Харківській області й втратив дві нижні кінцівки до колін.

Виступ відбудеться 9 лютого о 18:30. Квитки доступні посиланням. Можна забронювати місця, призначені для людей на кріслах колісних або тих, хто має порушення слуху та потребує дублювання жестовою мовою, каже Байдак. Для ветеранів, ветеранок, захисників і захисниць вхід безоплатний, але потрібен попередній запис тут.

Усі кошти, виручені з виступу, спрямують у центр протезування Superhumans Center.

   

Василь Байдак випустив новий стендап-концерт «Довільно-хаотичне» (із жартами про пса Патрона, волонтерство й збори) на YouTube наприкінці грудня 2023 року. Це другий сольний виступ Байдака під час повномасштабної війни.