У третьому сезоні серіалу «Білий лотос» від HBO зніметься литовець Арнас Фадаравічус. Він підтримав Україну після повномасштабного вторгнення РФ, але також писав, що «росіяни не хочуть цієї війни», а «голоси тих, хто проти [війни], заглушують».

За його словами, він прожив у Росії декілька років і має звідти друзів. Пост в Instagram на підтримку України він прикрасив емодзі «голуба миру» разом із прапорами Росії, Литви й України.

Раніше акторський склад «Білого лотоса» поповнив сербський актор із російським громадянством Мілош Бикович, який підтримав збройну агресію РФ проти України. Він також підтримав анексію Криму й отримував нагороди від президента Росії Путіна. У 2019 році Биковича внесли в базу «Миротворець» і заборонили вʼїзд в Україну.

   

«Білий лотос» – це американський комедійно-драматичний серіал про тиждень життя відпочивальників на курорті «Білий лотос» на Гаваях. Премʼєра серіалу відбулася у 2021 році. «Білий лотос» зібрав 10 статуеток «Еммі» у 2022 році, зокрема за антологію або мінісеріал.