Фільм «Тейлор Свіфт: The Eras Tour» став найбільш касовим концертним фільмом усіх часів, випередивши стрічку «Майкл Джексон: Ось і все», повідомляє Variety.

Фільм заробив понад 261,6 мільйона доларів у світовому прокаті за тиждень після премʼєри в Китаї, де вдалося зібрати 8,7 мільйона доларів. Натомість фільм про Майкла Джексона зібрав у світовому прокаті 261,2 мільйона доларів.

Стрічка «Тейлор Свіфт: The Eras Tour» також зібрала 92,8 мільйона доларів у Північній Америці й 30,7 мільйона доларів за кордоном – це найбільш касовий старт за всю історію для концертного фільму, пише Variety.

Також у США фільм став другим найбільшим дебютом за жовтень за всю історію після «Джокера» 2019 року й мав сьомий найбільший стартовий вікенд у 2023 році.

 

Американська співачка Тейлор Свіфт стала «Людиною року 2023» за версією американського журналу Time.

Наприкінці 2023 року в Україні випустили концертні фільми Бейонсе й Тейлор Свіфт. Американські співачки запустили нову хвилю цікавості до концертів у кіно в США, а як справи з цим в Україні? Редакція The Village Україна запитала мережу «Планета кіно», як вони оцінюють прокат «Тейлор Свіфт: The Eras Tour» і «Ренесанс: Фільм Бейонсе».

Фото: Variety