Голова медіахолдингу Warner Bros. Discovery Девід Заслав і гендиректор Paramount Global Боб Баркіш зустрілися в Нью-Йорку, щоб обговорити можливе злиття двох компаній, пише Axios.

Якщо угода відбудеться, Warner Bros. Discovery поповнить бібліотеку кінофраншизами Paramount Picture, серед яких «Термінатор», «Трансформери», «Місія нездійсненна», «Черепашки-ніндзя», Хрещений батько», а також «Крик», «Зоряний шлях» й інші.

Завдяки угоді компанії зможуть посилити конкурентну спроможність з Netflix і Disney, зазначають у виданні.

Водночас у Forbes відзначають, що з боку Warner Bros. Discovery розмова була, імовірніше, проявом інтересу, ніж пропозицією. «Переговори перебувають на ранній стадії, й угода може не відбутися. Мільярдерка Шері Редстоун, яка контролює Paramount, також провела попередні переговори з продюсерською компанією Skydance, якою керує Девід Еллісон», – коментують у виданні.

   

Сервіс Megogo підписав угоду з компанією Warner Bros. Discovery й отримав ексклюзивний контракт на контент HBO і стримінгового сервісу Max в Україні, а також у семи інших країнах. Таким чином HBO знову буде представлений в Україні після закінчення попередньої угоди через посередника у 2022 році. Бібліотеку НВО можна переглянути на Megogo за передплатою «Максимальна» й в окремій передплаті НВО за 249 гривень. Редакція The Village Україна розпитала Марію Панченко, директорку з контенту Megogo, про бібліотеку HBO, контентну стратегію й власне виробництво контенту.