Пʼять сезонів серіалу «Офіс» тепер можна переглянути українською на сервісі Sweet.TV.

За локалізацію серіалу про трудові будні працівників паперової компанії «Дандер Міффлін» відповідала студія «Цікава ідея».

Український ОТТ-сервіс Sweet.TV з 1 жовтня додав у бібліотеку нові колекції серіалів. Завдяки контрактам сервісу з американськими компаніями NBC і Disney в Україні тепер легально і з українським перекладом можна переглянути головні серіали NBC, Hulu і FX, наприклад: комедійні серіали «Офіс», «Парки та зони відпочинку» й «Клініка» – а також одні з найгучніших прем’єр кількох останніх років: «Ведмідь», «Атланта» і «Що ми робимо в тіні».

   

Ситком «Офіс» про працівників паперової компанії «Дандер Міффлін» має девʼять сезонів, перший з них вийшов у 2005 році. Це адаптація однойменного британського серіалу каналу BBC.

Із 2023 року український Netflix перестав показувати «Офіс». Крім України, серіал перестав бути доступним у ще більш ніж 15 країнах, серед яких Німеччина, Велика Британія, Канада, Швейцарія, Австралія, Греція й інші.

Поспілкувалися з керівником відділу контенту Sweet.TV Юрієм Поворозником і розпитали його про світові тайтли, на які варто очікувати вже з жовтня, конкурентів і що тепер буде з цінами на підписку.

   

Де дивитися серіали й фільми? Великий гід стримінговими сервісами в Україні: від Netflix до Takflix.