«Галицько-донбаський» гурт Nazva випустив повноформатний альбом «Гурма», у записі якого взяли участь більше 20 українських виконавців.

Серед них – Андрій Бармалій, Tember Blanche, Юля Юріна, Krutь й інші українські виконавці. Nazva кажуть, що хотіли переосмислити звичний формат альбому й створити «альбом співпраць»: не лише з музикантами, але й з художниками, поетами, режисерами, стилістами й «лідерами думок».

Альбом містить вставки, створені «паном Романом» (Романом Чихарівським) у вигляді «подорожі снами». У записі взяли участь шеф-кухар Євген Клопотенко і You-Tube блогери.

Назва альбому «Гурма» (з наголосом на першому складі) подібна до значення слів «юрма» чи «юрба» й означає угруповування людей, які прагнуть однієї цілі чи зайняті однією справою, пояснюють у команді гурту.

Послухати альбом на різних платформах можна за посиланням.

Разом із релізом Nazva випустили мультфільм «Родимка» на трек, записаний разом із дуетом Tember Blanche. Це пісня на слова харківської поетеси наївного жанру Олі Бєдовської.

Завершити проєкт обіцяють «фільмованою історією», яка складатиметься з восьми відеокліпів. Згодом альбом також хочуть випустити на вінілі.

Альбом «Гурма» також презентуватимуть 28 жовтя в клубі Atlas. Квитки можна придбати за посиланням.

   

«Гурма» – це другий альбом гурту Nazva. Гурт створили Павло Гоц і Ярослав Яровенко у Львові у 2019 році. Cвій стиль називають «альтернативним етноарт хаосом».