«Укрзалізниця» разом із командою українського застосунку Templify випустили колекцію темплейтів для автоматичного монтажу відео до Дня Незалежності.

Колекція називається «Додому» й присвячена вимушеним переселенцям, які мріють повернутися до України, розповідають автори проєкту.

«Шаблони відео з колекції «Додому» дозволяють кожному втілити свої найтепліші спогади, емоції й відчуття у відеоформаті. Вони стануть ідеальним способом для українців виразити свою вдячність, почуття гордості за Україну й надії на світле майбутнє», – кажуть у команді.

Серія складається з 16 темплейтів, які розповідають про «найвиразніші куточки України». 

Шаблони безоплатні й доступні в застосунку Templify в App Store. Невдовзі застосунок стане доступним також у Play Маркет.

 

У застосунку Templify для автоматичного відеомонтажу можна створювати ролики професійного рівня за допомогою штучного інтелекту й універсальних темплейтів, розповідають розробники. База шаблонів поповнюється щотижня.

   

Лише 2,4 мільйона українців виїхали й не повернулися до України від початку повномасштабної війни, за даними Opendatabot. За шість місяців поточного року з України виїхали 8,2 мільйона громадян, а в’їхали – 7,97 мільйона.