Мультфільм «Мавка. Лісова пісня» можна буде переглянути в онлайн-кінотеатрі Sweet TV.

Прем’єра стрічки відбудеться 24 серпня. У Sweet TV кажуть, що переглянути фільм легально можна лише на платформі, а релізи на інших ресурсах – це піратство.

Подивитися мультфільм можна буде на телевізорі, телефоні, комп’ютері, планшеті й на ігровій консолі X-box.

   

«Мавка. Лісова пісня» – другий повнометражний мультфільм української студії Animagrad, створений за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня», а також на основі українських міфів і традицій.

Стрічка стала найкасовішим анімаційним проєктом українського кінопрокату, випередивши «Крижане серце 2» «Співай 2», «Секрети домашніх тварин 2» й «Грінч». Ми розповідали, що означають касові рекорди для українського кінопрокату.

Міжнародний прокат мультфільму охоплює понад 80 країн (він почався ще не в усіх запланованих країнах).

Бюджет фільму становить 187 мільйонів гривень. Редакція The Village Україна говорила з художником-постановником мультфільму «Мавка. Лісова пісня». Вийшла історія про те, як загалом влаштований процес виробництва й чому європейські анімаційні студії звинувачують у «діснеївщині».

У середині червня стало відомо, що студія Animagrad, яка випустила мультфільм «Мавка. Лісова пісня», розробляє комедійний серіал для дітей за мотивами стрічки разом із французькою анімаційною студією TeamTo. У серіалі з’являться нові герої – подруга Мавки Повітруля, яка буде «абсолютною протилежністю за характером», і «лісовий лиходій» Чугайстер.