Вийшов трейлер короткометражного документального фільму One Good Reason про українських переселенців, створений Tribeca Studios. Режисерами фільму стали лауреати премії «Еммі» Перрі Пельц і Меттью ОʼНіл.

25-хвилинний фільм, створений у партнерстві з компанією ServiceNow, розповідає про вимушене переселення української сім’ї до штату Вісконсин у США, де їх приймає американська родина, пише Variety.

«Родина Гнатюків приймає важке рішення покинути Україну й почати нове життя в сільській місцевості Вісконсина зі своїми поручителями, Брайс і Максін Люхтерхенд. Поки Гнатюки пристосовуються до життя в Юніті – маленькому містечку, де живе 384 людини, – і хвилюються за долю своїх родичів, які залишилися в Україні, вони також знаходять зв’язок із Люхтерхендами», – ідеться в описі стрічки.

Фільм просуває ​​онлайн-платформу Welcome.US, яку створили для пошуку притулку для переселенців у США.

Прем’єра стрічки відбудеться на фестивалі Tribeca 7 червня 2023-го. Фільм буде доступний для перегляду із 20 червня.

Пельц і О’Ніл раніше разом працювали над фільмом про Трампа "President Donald J. Trump/An Interview", який нагородили премією «Еммі». Пельц також отримав «Еммі» за фільм "Armed with Faith" («Озброєні вірою»), а О’Ніл – за стрічки "Baghdad ER" («Багдадська швидка допомога») та "In Tahrir Square: 18 Days of Egypt’s Unfinished Revolution" («На площі Тахрір: 18 днів незавершеної революції Єгипту»).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Компанію Tribeca Productions заснували у 1989 році актор Роберт Де Ніро й продюсерка Джейн Розенталь. У 2003 році Tribeca Productions стала частиною мультиплатформеної компанії Tribeca Enterprises, яка керує проєктами Tribeca Festival, Tribeca Studios і виробничою компанією Mssngpeces.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі