Український репер Otoy (Вʼячеслав Дрофа) випустив новий альбом «Недовготривалі відносини».

«Це найтепліша історія, що була написана в найтемніші часи, поміж екстреними відключеннями світла й постійними нічними атаками дронів. У невеличкій квартирі в центрі Києва народилися девʼять теплих весняних треків», – описує альбом Otoy.

Це девʼять треків, у яких Otoy поєднує реп, R&B і дискофанк. Три композиції артист записав спільно з молодими українськими музикантами: The Curly («Жарптиця»), Elarm («Як пахне трава») і Tery («Бика за рога»). Над звуком релізу працював саундпродюсер The Lazy Jesus.

Послухати «Недовготривалі відносини» можна на Spotify, Apple Music, YouTube Music і Deezer.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Восени 2023-го Otoy має випустити альбом «Темна», який складається із двох частин – «Ліва півкуля» й «Права півкуля». Цей реліз відрізнятиметься від «теплого й чуттєвого звучання «Недовготривалих відносин», пише «Слух».


У липні 2022 року Otoy випустив мініальбом «Околофронт», який став одним із перших музичних релізів про Україну часів повномасштабного вторгнення РФ. Головний редактор The Village Україна Ярослав Друзюк розпитав автора про «Околофронт», а також військову службу в структурі полку «Азов».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі