Cape Cod випустив мініальбом під назвою «Матч Поінт», який мав вийти навесні 2022 року. Обкладинку для нього зняли 23 лютого, за день до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Кліп Cape Cod

Фокус-треком альбому називають однойменний трек, «Матч Поінт». Назва цієї пісні й назва альбому походить від ситуації в тенісі, коли один із гравців після виграшу наступного очка стає переможцем матчу, пояснюють виконавці. Цю ситуацію співвіднесли із ситуацією у стосунках, коли людям не вистачає сил, щоб дотягнути до особистого щастя залежно від різних причин. Тому пісня про внутрішню боротьбу двох людей на шляху до їхнього спільного щастя, коментують Cape Cod.

Кліп на трек  «Матч Поінт» – «горор-історія з інфлуєнсерами Духовним Личком [режисерка анімації й ілюстраторка Марія Озірна] і Вадимом Кириленко [головний редактор онлайн-медіа про культуру Gogol.media] у головних ролях», каже команда. Між закоханими постає монстр, який символізує відстань, війну й непорозуміння.

Альбом – це переосмислення музики нульових. Загалом у реліз увійшли п’ять треків. Пісні «Час» і «Ностальгія» – це меланхолійні згадки про прийдешнє й «минуле до», а трек «Промінь» задумали як «найтанцювальніший і найоптимістичніший, про надію».

Стилістично мініальбом залишився таким, як його задумали автори – саунд-продюсер Максим Сікаленко й вокаліст Олексій Боднар – проте з плином часу в треків з’явилися нові сенси й більш глибоке забарвлення, відзначає команда. За їхніми словами, «легкі танцювальні мелодії» тепер звучать і сприймаються такими, що «пройшли через відчуття особистого й суспільного болю, але з надією на світле майбутнє».

Після виходу релізу команда планує запустити дві ініціативи, спрямовані на допомогу армії й волонтерам. Одна з них це колаборація з Ponchyk Boy (пончик, розроблений спеціально під мініальбом). Друга лімітоване видання кінематографічного постеру з автографами головних героїв кліпу.

Послухати новий альбом можна за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Cape Cod – псевдонім київського електронного музиканта, продюсера й диджея Максима Сікаленка. Має мініальбом "Tell Me You Have No Time For Love" (2014) і два повноформатних альбоми: "Cult" (2016) і "Echo" (2018).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі