Гурт «Океан Ельзи» й попвиконавиця Kola випустили спільний кліп «Коли ми двоє».

Кліп «Коли ми двоє»

Пісню написав Святослав Вакарчук в «один самотній зимовий вечір, коли сумував за родиною». Трек присвятили «всім, хто любить і чекає».

За його словами, ідея заспівати разом з Анастасією (Kola) виникла, коли він їхав у свою чергову поїздку на схід України й почув одну з пісень співачки на радіо.

«За вікном в цей час було невеличке прифронтове місто, автівки з військовими, цивільні, які поспішали по своїх справах і серед усього цього стурбованого життя на узбіччі стояла, обійнявшись, пара: він у формі, вона з невеличкою валізою. Я не знаю, чи говорили вони про щось, чи просто мовчали, чи щойно приїхала дівчина, чи вже збиралася повертатись. Але в той момент зрозумів, що «Коли ми двоє», то діалог двох», розповідає виконавець.

«Це дуже відверта пісня, яку зрозуміють тільки закохані, особливо ті, хто не мають можливості бачитися щодня, а буває й місяцями. Вона ніжна, пристрасна й трохи сумна, адже в героїв пісні «ніч лише одна». Я дуже полюбила її, вона особлива й близька для мене особисто. Також неймовірна рада, що співаю її з кумиром мого життя Святославом Вакарчуком», прокоментувала реліз співачка Kola.

Пісня також доступна для прослуховування на різних музичних платформах за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Пісня «Океану Ельзи» «Місто Марії» і трек Kola «Біля серця» – серед 12 переможців премії YUNA. Їх обрали зі ста найкращих пісень на українських радіостанціях.


Дивіться також кліп на пісню Kola, присвячений жінкам, які чекають чоловіків із війни.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі