Paramount Pictures випустили трейлер фільму «Місія нездійсненна: Розплата. Частина перша» (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One) із Томом Крузом у головній ролі.

Трейлер фільму «Місія нездійсненна: розплата за мертвих, частина перша»

У новому фільмі агент ЦРУ Ітан Гант, якого грає Круз, і його команда вирушають на чергову небезпечну місію: вони мають вистежити зброю, яка загрожує всьому людству, перш ніж вона потрапить до рук ворога. Сюжет описують як «смертельну гонитву навколо Земної кулі». Герой розмірковує, що ніщо не може мати більшого значення, ніж його місія врятувати світ, навіть життя найдорожчих.

Прем’єра фільму відбудеться 12 липня 2023 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Місія нездійсненна»  серія бойовиків із шести частин, які випускали протягом більш ніж 20 років. Головну роль у всіх частинах грає Том Круз. Останній фільм серії вийшов у 2018 році й має назву «Місія неможлива: Фолаут».

У січні 2019 року Том Круз повідомив, що сьомий і восьмий фільми зніматимуть один за одним (восьмий має вийти 28 червня 2024 року). Зйомки сьомого фільму почали в Італії у лютому 2020 року, але призупинили через пандемію COVID-19. Завершили знімання у вересні 2021 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі