Universal Pictures показали трихвилинний трейлер біографічної драми Крістофера Нолана («Інтерстеллар», «Тенет») про фізика-теоретика й «батька атомної бомби» Роберта Оппенгаймера.

У трейлері розповідають про «гонитву озброєнь» США й нацистської Німеччини щодо створення атомної бомби. Для цього команда Оппенгаймера збирає найкращих учених з усього світу, у трейлері, зокрема, показують Альберта Айнштайна, який розмовляє з Оппенгаймером.

Оппенгаймера зіграє ірландський актор Кілліан Мерфі («Гострі картузи»), а його дружину Кетрін – Емілі Блант. У фільмі також зіграють Роберт Дауні-молодший, Метт Деймон, Флоренс Пʼю й Рамі Малек.

Премʼєра фільму в українському кінопрокаті відбудеться 20 липня 2023 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Фільм заснований на біографічному романі «Американський Прометей: тріумф і трагедія Дж. Роберта Оппенгеймера» Кая Берда й Мартіна Дж. Шервіна, який отримав Пулітцерівську премію у 2006 році.


Фільми Крістофера Нолана, зокрема «Тенет», «Дюнкерк», «Інтерстеллар», «Початок» і трилогія «Темний лицар», заробили понад п’ять мільярдів доларів у світовому прокаті й отримали 11 «Оскарів» і 36 номінацій, зокрема дві номінації на «Найкращий фільм».


Сиквел «Дюни», «Оппенгеймер» і кілька фільмів Marvel і DC: 23 головні блокбастери, який вийдуть у 2023 році.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі