Французька кіностудія Gaumont разом із Starlight Media зніматимуть серіал In Her Car («Перевізниця») про перші тижні повномасштабної війни.

Це буде 10-серійна драма, заснована на реальних подіях перших тижнів повномасштабної війни Росії проти України. Вона розповідає історію українки, яка працювала психологинею, але змінила свою професію під час війни. У дні, коли мільйони українців вимушено полишали свої домівки, вона залишилася в країні й стала перевізницею. Кожен пасажир її автівки проходить своєрідну терапію, перш ніж дістатися пункту призначення.

Зйомки проєкту продюсер Євген Тунік розпочав у Києві й області 17 березня. Головну роль у серіалі зіграє українська акторка Анастасія Карпенко, відзначена нагородою за кращу акторську гру на Міжнародному кінофестивалі в Локарно (2022). Прем’єра серіалу в Україні відбудеться у 2024 році.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Gaumont – французька кіностудія художніх і документальних фільмів, яку засновав 1895 року інженер, винахідник, сподвижник кіно Леон Гомон. Вона вважається однією з найстаріших кіностудій світу. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі