Кінорежисер Квентін Тарантіно («Кримінальне чтиво», «Одного разу в Голлівуді»), імовірно, готує свій останній фільм «Кінокритик», пише The Hollywood Reporter з посиланням на джерела. 

За даними ЗМІ, режисер уже написав сценарій, який планує зняти цієї осені. Деталі сценарію поки не розкривають. Відомо, що історія розгортається в Лос-Анджелесі кінця 1970-х років, а в центрі стрічки – одна з найвідоміших американських кінокритиків Полін Кейл.

Кейл була відома своїми запеклими суперечками з редакторами й режисерами, пише видання. Наприкінці 1970-х Кейл недовго працювала консультанткою в Paramount. «Схоже, терміни цієї роботи Paramount збігаються з обстановкою сценарію, і відомо, що режисер глибоко поважає Кейл, що робить шанси, що вона стане об’єктом фільму», – пише The Hollywood Reporter.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Квентін Тарантіно говорив, що хотів би зняти десять фільмів або піти на пенсію до 60 років. Сценарист і режисер зняв дев’ять (якщо рахувати два фільми «Вбити Білла» як один). Фільми принесли Тарантіно дві перемоги на «Оскарі» за найкращий сценарій (за «Кримінальне чтиво» й «Джанго звільнений»), три номінації на найкращу режисуру й одну номінацію на найкращий фільм.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі