У Києві відбудеться документально-музичний перформанс від Vidlik Projects «Безпечний простір».

У павільйоні кіностудії імені Олександра Довженка 18 й 19 березня пройде театрально-музичний перформанс за участі Антона Слєпакова, Андрія Соколова (Walakos), Андрія Бармалія, а також Mariia & Magdalyna.

За словами організаторів, музичний супровід перфомансу – це електронна частина, написана Андрієм Соколовим (Walakos) й інструментальна, написана Андрієм Бармалієм, а драматургічні тексти прозвучать голосами Марусі Іонової й Надії Голубцової (Mariia & Magdalyna), а також Антона Слєпакова.

«Яку країну ми будуємо? Яке майбутнє ми будуємо? Яке суспільство ми хочемо? Що таке єднання і як нам єднатись? Що ми хочемо будувати між нами 
– мости чи стіни? Ми хочемо спробувати поговорити про це, спробувати почути одне одного, побачити, торкнутися. Ми хочемо створити безпечний простір, у якому ми можемо побути разом», – діляться організатори перформансу.

Тут можна придбати квитки на 18 березня, а тут – на 19 березня. Усі кошти з продажу квитків будуть направлені на підтримку розвитку кіностудії імені Олександра Довженка.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Довженко-Центр» запускає лекторій про історію українського кіно. На лекціях розглядатимуть кіно 1920-х і 1960-х років, розповідатимуть про зв’язок між різними видами мистецтв, історію української анімації й документального кіно. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі