YouTube Music запустить подкасти на платформі, сказав керівник подкастів YouTube Кай Чак, пише TechCrunch.

«Незабаром ми почнемо додавати як аудіо-, так і відеоподкасти в YouTube Music для користувачів у США, що зробить подкасти більш видимими й доступними, і з’явиться більше регіонів»,  сказав представник YouTube у коментарі виданню.

Фонове прослуховування подкастів на платформі буде безкоштовним і доступним, якщо заблокувати телефон під час прослуховування, пише TechCrunch. Безкоштовний сервіс підтримуватиметься рекламою.

«Це допоможе зробити подкасти, які користувачі вже люблять на YouTube, доступними в усіх місцях, де вони хочуть слухати», – додав керівник подкастів.

Творці матимуть доступ до інструментів подкастів у YouTube Studio, що спростить налаштування відео як подкастів. Автори зможуть завантажувати подкасти безпосередньо на платформу через RSS-канали.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У серпні 2022 року сервіс YouTube запустив окрему сторінку з подкастами. 


Кількість нових подкастів у світі зменшилася впʼятеро з 2020 року. Близько 220 тисяч нових подкастів вийшли у 2022 році. Тимчасом як у «пандемічному» 2020-му випустили рекордні більше мільйона шоу за рік. Водночас найбільша кількість «померлих» подкастів (110 тисяч шоу) також припадає на 2020 рік. Ще понад 100 тисяч подкастів закрили у 2021-му.


The Village Україна запустили новий формат подкасту «Простими словами» з адвокатом і військовим Масі Найємом. Обговорити його зміни й способи, якими ми можемо допомогти собі, ветеранам й іншим людям, які постраждали від цієї війни, а також проговорили про важливість психотерапії й різні методи її проведення. Слухайте або читайте за посиланням

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: медіа «Куфер»