Warner Bros. Pictures відродить кінофраншизу «Володаря перснів», пише Variety.

Керівники студії домовилися про знімання ще «декількох» фільмів за книгами Толкіна, розповів CEO Warner Bros. Discovery Девід Заслав.

Наразі проєкт на початковій стадії й не має ані акторського складу, ні режисера або сценариста. Утім, Пітер Джексон, який відзняв усі шість фільмів (трилогії «Володар перснів» і «Гобіт») за мотивами всесвіту Толкіна, заявив, що Warner Bros. «тримає його в курсі на кожному кроці», цитує Variety.

За словами керівників Warner Bros., «складний і яскравий» усесвіт, який створив Толкін, усе ще залишається недослідженим, незважаючи на дві зняті трилогії («Володар перснів», «Гобіт»).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Володарі перснів» зібрали близько трьох мільярдів доларів по всьому світу, пізніше «Гобіт» Джексона зрівнявся з цими показниками.

Трилогія «Володаря перснів» була номінована 30 разів на «Оскар» у різних категоріях і виграла 17 статуеток, включаючи й нагороду за «Найкращий фільм» у 2003 році.


У вересні 2022-го на стримінгу Amazon Prime Video вийшов серіал «Персні влади» за мотивами всесвіту Дж. Р. Р. Толкіна. Його дія відбувається за тисячі років до подій книг «Гобіт» і «Володар перснів».

Серіал матиме пʼять сезонів, а загальна вартість проєкту становитиме більш як один мільярд доларів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі