Platfor.ma випустила книгу «Україна: 50 символів боротьби» про явища, персоналії й образи, які стали визначними після 24 лютого 2022-го.

Серед цих символів – пес-піротехнік Патрон, тероборона, бомбосховища, «тракторні війська», крейсер «Москва», бавовна, «Азовсталь» й інші. Текст до кожної глави доповнили ілюстраціями Марії Кінович.

Остання глава в книзі присвячена майбутній перемозі, яка обовʼязково настане, розповідають у команді Platfor.ma.

Наклад книги становить усього 1000 екземплярів. Дві сотні з них передадуть лідерам думок і політикам, які, на думку Platfor.ma, доклалися до українського спротиву. Решту 800 книжок можна придбати онлайн у книгарні «Моя книжкова полиця».

Вартість одного примірника – 800 гривень. 100% від продажу книг Platfor.ma передасть декількох благодійним фондам: «Діти героїв», «Соломʼянські котики», «Серця майбутнього», Let's Help і Центру соціальних проєктів майбутнього, який опікується тваринами в зоопарках Миколаєва й Харкова.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Фонд Saint Javelin випустить книгу Saints («Святі») про людей, які захищають Україну в умовах повномасштабного російського вторгнення. Книгу створили в колаборації з фотографом Сашею Масловим і видавництвом «Основи».


Вийшла книга «Незламні» про роль жінок у війні з Росією. До неї ввійшли 30 історій жінок-військових, волонтерок, засновниць фондів і парамедикинь. Зокрема, очільниці фонду «Київ Волонтерський» Лейли Туваклієвої й волонтерки Насті Тихої, яка вивозила безпритульних тварин з Ірпеня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Platfor.ma