Нові правила Netflix щодо спільного користування акаунтами почали діяти в Канаді, Новій Зеландії, Португалії й Іспанії, повідомили в компанії.

Netflix вводить новий алгоритм перевірки користувачів, щоб одним акаунтом можна було користуватися лише в межах однієї родини.

Щоб переконатися, що пристрої користувачів пов’язані з основним користувачем, Netflix тепер просить підключатися до Wi-Fi всіх користувачів в основному місці, відкривати застосунок або вебсайт Netflix і переглядати щось принаймні щомісяця.

Якщо користувачі не дотримуватимуться правил, Netflix запропонує їм зареєструвати власний обліковий запис і може заблокувати доступ, доки вони цього не зроблять.

Якщо ж користувач, наприклад, вирушив у подорож і близько місяця не під’єднувався до основного Wi-Fi, компанія надсилатиме йому код перевірки.

У «найближчі місяці» правила почнують діяти і в інших країнах, кажуть у Netflix.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Близько 100 мільйонів користувачів Netflix у світі користуються чужими паролями для авторизації на платформі. Щоб боротися з цим, у січні 2023-го компанія вирішила запровадити новий алгоритм перевірки користувачів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі