Однойменний гурт Стаса Корольова 13 листопада зіграє «Нескінченний концерт». Музиканти гратимуть по колу й без перерв новий інструментальний трек, поки не зберуть мільйон гривень для медичного батальйону «Госпітальєри».

За ці гроші волонтери зможуть закупити 50 комплектів зимових шин для автівок, які рятують життя військових і цивільних.

Виступ пройде у Squat 17b cafe на Терещенківській, а на YouTube-каналі музичного медіа «Слух» влаштують онлайн-трансляцію концерту. Початок о 12:00.

Крім того, до перформансу Стаса Корольова доєднуватимуться секретні гості, а під час подолання рубежів певних круглих сум, музиканти гратимуть соло, додаватимуть вокальні партії й мінятимуться інструментами.


Коли

12:00

Де

м. Київ

вулиця Терещенківська, 17


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ще до початку повномасштабного вторгнення, 22 лютого, Стас Корольов випустив годинну версію треку RAGE з дебютника «О_х».

Уже в серпні 2022 року музикант оприлюднив пісню «Який день війни» й кліп до неї, який розповідає про найчастіший запит українців у Google після повномасштабної війни. Додатково до релізу випустили й мерч, усі кошти з продажу пішли до фонду Musicans Defend Ukraine.


«Госпітальєри» — добровольча організація парамедиків, що бере активну участь у російсько-українській війні з 2014 року. Надає першу медичну допомогу й евакуює поранених українських військових і цивільних із найгарячіших ділянок фронту.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі