YouTube оновить дизайн інтерфейса на честь свого 17-річчя, повідомляють у блозі компанії. 

Що зміниться:

Колір фону програми буде адаптуватися під відео. Раніше, в темній версії, фон завжди був темно-сірий. «Нас надихнуло світло, яке випромінюють екрани в затемненій кімнаті, і хотіли відтворити ефект, щоб глядачі були залучені безпосередньо в контент, а відео ще більше фокусувалося на нашій сторінці перегляду».

Посилання на YouTube в описах відео зміниться на кнопки, а дії, як-от: «подобається», «поділитися» й «завантажувати» – змінили, щоб «мінімізувати відволікання». Кнопка «Підписатися» має нову форму й більше не червона. «Її легше знайти, і вона стала доступніша для всіх як на сторінках перегляду, так і на сторінках каналів», – підкреслюють у блозі.

На загальному екрані відео будуть відображатись із заокругленими кутами. «Списки відтворення» матимуть однакове колірне обробленням, а на загальному екрані показуватимуть більше деталей про кожен список відтворення.

Також у YouTube з’явиться функція масштабування й точного пошуку. Під час перегляду відео можна буде збільшувати або зменшувати зображення, а також зручніше шукати потрібний момент у відео. 

Усі оновлення будуть доступні й у комп’ютерній, і в мобільній версіях. Користувачі побачать оновлений інтерфейс протягом кількох тижнів. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі