Американський ню-метал гурт Slipknot випустив новий альбом The End, So Far, де музиканти повертаються до автентичного важкого звучання. Це сьомий альбом гурту, записаний з 1995 року.

The End, So Far має трекліст із 12 композицій.

«Вступна пісня Adderall може справити хибне враження, що колектив тримає курс на полегшення звучання, це швидко розвіюється вже на наступній пісні The Dying Song (Time To Sing)», – пише «Слух».

У кліпі до треку The Dying Song (Time To Sing) можна побачити нову маску для диджея Сіда Вілсона, яку розробила українська студія Bob Basset. 

«Маска, в якій Сід знявся в кліпі Тіme To Sing, унікальна. Ми зробили її ще до війни. Це 3 в 1, тобто три маски. Дві з них – змінні, і одна базова. Ми ніколи ще такого не робили. На розробку та виробництво пішло майже пів року. І це було ну дуже нелегко, але ж цікаво, втім, як і вся співпраця з Сідом та Slipknot. До речі, це була вже 7 маска, яку ми йому зробили з 2013 року. У нього одна з найбільших колекцій наших масок – більше десятка», – розповідає Сергій Петров, головний художник та співзасновник студії Bob Basset.

Слухайте The End, So Far на Spotify, Apple Music, YouTube Music і Deezer.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Цей альбом записували без барабанщика й співзасновника гурту Джої Джордісона, який помер 26 липня 2021 року у віці 46 років.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі