Вийшов тизер стрічки «Область Героїв», що розповідає про українців, які рятували життя в деокупованих містах Київщини: Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Ірпені.

Фільм називають «першою масштабною кінореконструкцією реальних героїчних історій простих українців», де вони зіграли самих себе. Одна з історій про те, як заради порятунку життів об’єдналися двоє чоловіків, які мають різний світогляд, – батько-вірянин, що має п’ятьох дітей, і 21-річний атеїст. Вони познайомилися 7 березня на Романівському мості в Ірпені й вивезли з окупації більше 11 000 дорослих і дітей.

Тизер фільму «Область Героїв»

Саундреком до фільму «Область Героїв» стала пісня гурту «Без обмежень» під назвою «Вільні люди».

Продюсером й автором стрічки є Олексій Комаровський. За його словами, на знімальний майданчик приходили «голлівудські професіонали», які були вражені масштабами кіновиробництва під час воєнного стану. Серед них – Філ Нілсон, другий режисер і головний постановник трюків у блокбастерах «Трансформери: Епоха винищення», «Залізна людина», «Матриця», а також Шон Прайс Вільямс – оператор-постановник стрічок «Тесла», «Фоловер», «Дванадцять».

Стрічку зняли за підтримки Київської ОВА й Держкіно.

Кадр зі знімального процесу

Прем’єра фільму в Україні відбудеться восени 2022 року. Крім того, планують покази в країнах Європи, США, Канаді й Великій Британії.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Також дивіться прем’єру на The Village Україна  перший трейлер українського фільму «Клондайк». Стрічка розповідає про терористичний акт РФ зі збиттям малайзійського «Боїнга». Вона вийде в український прокат восени 2022 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі