Американський інтернаціональний гурт Gogol Bordello випустив новий трек Teroborona, присвячений мужнім захисникам України. В основі пісні – традиційний гуцульський танок, який має назву «Аркан».

«Багато артистів і музикантів взяли зброю та доєдналися до тероборони. Це присвята їхній сміливості, а також сміливості всіх захисників України», – кажуть у гурті.

Відео до пісні спродюсували творці YouTube-каналу Kinodopomoha, а сама пісня ввійде до збірки Artdopomoha, де будуть представлені пісні українських артистів про військове вторгнення рф.

Усі гроші, зібрані зі стримінгу пісні, направлять на допомогу Україні.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Gogol Bordello – американський інтернаціональний панк-рок гурт, заснований у 1999 році українцем Євгеном Ґудзем. Гурт переважно складається з музикантів східноєвропейського походження.

Війська територіальної оборони – це резервні загони в складі Збройних сил України, що формуються за територіальною ознакою. У разі війни вони захищатимуть ту територію, до якої приписані (область, місто зі спецстатусом). За оборону Києва відповідає 112-та окрема бригада територіальної оборони, що складається з кількох батальйонів. У мирний час загони тероборони проводять військову підготовку, практикуються у володінні зброєю, орієнтуванні на місцевості, веденні бою.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: скриншот із відео