Британський гурт Coldplay припинить випускати нову музику з 2025 року, пише BBC, посилаючись на слова фронтмена гурту Кріса Мартіна.

«Наш останній альбом вийде у 2025 році, після цього, я думаю, ми будемо тільки гастролювати [...] Можливо, ми будемо випускати музику в колабораціях, але каталог Coldplay закінчиться тоді [у 2025]», – каже Кріс Мартін.

Видання пише, що Мартін заявив про це в ефірі британського Radio 2, під час запису різдвяного подкасту з Джо Вайлі.

Попри це, авторка подкасту Джо Вайлі каже, що «незавжди може бути впевнена, чи він [Кріс Мартін] жартує, чи ні», передає BBC.

У жовтні Кріс Мартін казав NME, що Coldplay збираються записати 12 альбомів, перш ніж закінчити випускати музику. Наразі гурт випустив 9 релізів, останній з яких (Music of the Spheres) вийшов у жовтні 2021 року.


Coldplay – британський попгурт, який за свою карʼєру отримав сім нагород «Ґреммі».

18 жовтня Codplay анонсували екологічний світовий тур, де майже вся електроенергія на концертах буде відновлювальною. У 2019 році Coldplay відмовилися від світового турне на підтримку альбому Everyday Life, щоб знайти більш екологічні способи проведення концертів.

Також у вересні 2021 року британський гурт Massive Attack представив план зі зниження карбонових викидів на музичних концертах. Для цього хочуть відмовитися від авіаперельотів і дизельних генераторів на концертах.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Coldplay