The Village Україна збирає події четверга, 17 жовтня, які варто відвідати.

Концерт Dakh Daughters

Фрік-кабаре Dakh Daughters зіграє у Жовтневому палаці. «Український фолк, французький реп та регі-джеми – інтелектуальна музика для сучасних людей», – розповідають організатори концерту.

Dakh Daughters – Rozy / Donbass

Коли

19:00-22:00

Де

алея Героїв Небесної сотні, 1

скільки

350 гривень


Прем’єра фільму «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго»

У кінотеатрі «Жовтень» влаштовують прем’єрний показ фільму «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» режисерки Надії Парфан. У центрі сюжету Іван Васильович, який очолює профспілку «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та займається хором. Проте опалювальний сезон вносить корективи у графік репетицій. На події виступатиме ансамбль Київського метрополітену «Червона калина».

«Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» – офіційний трейлер (2019)

Коли

18:45-20:30

Де

вулиця Костянтинівська, 26

скільки

150 гривень


Концерт класичної музики

Концерт класичної музики про любов гратимуть у Центрі культури та мистецтв. Оркестр «Віртуози Києва» виконуватиме твори Моцарта, Шуберта, Дебюссі, Гершвіна, Гріга, Елгара, Дворжака, Массне, Пуччіні, Глюка та Брамса.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Ірининська, 6

скільки

від 140 гривень


MonoOpera La Voix Humaine Facetime в «Театрі на Подолі»

Вперше в Україні покажуть монооперу La Voix Humaine. У «Театрі на Подолі» можна буде побачити сучасну версію опери для голосу та фортепіано цієї класичної постановки. Опера розповідає про жінку, чий коханець одружується з іншою, що доводить головну героїню до відчаю. Монолог показує психічний розлад жінки, який у кінцевому підсумку призведе до самогубства.


Коли

19:00-22:00

Де

Андріївський спуск, 20-Б

скільки

від 200 гривень