The Village Україна збирає події пятниці, 4 жовтня, які варто відвідати.

Концерт Peggy Gou у М82

Південнокорейська діджейка Peggy Gou вперше виступить у Києві у М82. Вона стала першою виконавицею з Південної Кореї, яка зіграла у берлінському клубі Berghain. Діджейка також виступала на фестивалях Glastonbury та Primavera.

Peggy Gou – Palais des Beaux-Arts de Lille

Коли

22:00

Де

вулиця Межигірська, 82

скільки

500 гривень


Концерт Jerry Heil у Bel etage

Співачка Jerry Heil дає перший сольний концерт. Вона виконає треки з дебютного альбому, зокрема пісню «Вільна каса», який зібрав на YouTube майже мільйон переглядів.

Jerry Heil – Вільна каса

Коли

19:00

Де

вулиця Шота Руставелі, 16-А

скільки

від 499 гривень


Brunettes Shoot Blondes

Український інді-гурт Brunettes Shoot Blondes дасть концерт у клубі Atlas. Їхній кліп Knock Knock зібрав понад 100 мільйонів переглядів у мережі та отримав нагороду за найкращу концепцію на Berlin Music Video Awards.

Brunettes Shoot Blondes – Houston

Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки

від 350 гривень


Get socialized у «Хвильовому»

У барі «Хвильовий» влаштовують вечірку Get socialized. «У п’ятницю тягніть свої замерзлі тіла до «Хвильового» – будемо лікувати осінній авітаміноз коктичами та соціалізуватися під звуки техно, хаусу та фанку», – розповідають у барі. На вечірці гратимуть харківська діджейка Sunrise Groove, JorDee та Frankisowl з Києва.


Коли

22:00

Де

вулиця Нижній Вал, 18

Вхід вільний


Лекція Future is…VR

Журнал «Куншт» влаштовує лекцію про те, як мозок сприймає VR та куди поділася об’єктивна реальність. «Все йде до того, що через 50 років ми будемо обирати, в якій реальності жити. Але, можливо, це відбувається вже зараз», – розповідають організатори лекції.


Коли

19:30-21:00

Де

провулок Ярославський, 1/3

скільки

350 грн


ItaloJohnson у Closer

Тріо німецьких діджеїв ItaloJohnson виступатиме у Closer. Виконавці грають техно і хаус, а попри свою анонімність виступають у берлінському Panorama Bar, DC-10 і їздять зі світовими турами.

ItaloJohnson – Boiler Room

Коли

23:55

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

від 300 гривень


Parallx у Metaculture

У Metaculture влаштовують рейв: хедлайнером стане берлінський виконавець Parallx, який належить до нового покоління техно. У лайнапі також Vera Logdanidi, Terawax, Ghallas та Assonance.

Parallx – Red Clouds

Коли

22:30

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

від 100 гривень


Kyiv Music Days

На Арт-Заводі Платформа влаштовують музичний ярмарок Kyiv Music Days. Це виставка музичних інструментів та професійного звукового і світлового обладнання, де аматори та професійні музиканти можуть обрати нові інструменти.


Коли

11:00-19:00

Де

вулиця Біломорська, 1

скільки

50 гривень