The Village Україна збирає події вівторка, 17 вересня, які варто відвідати.

«Де кіно?» Покази під кінотеатрами

У Києві влаштовують покази на фасадах будівель кінотеатрів, які не працюють. «Ми втомилися спостерігати, як закривають наші улюблені кінотеатри. У нульових із мапи міста зникли «Дружба» й «Орбіта», минулої осені – «Кінопанорама» й «Україна». Всі вони зазнали приватизації. Нині під загрозою «Київ», – розповідають організатори. Перший показ проєктуватимуть на кінотеатр «Україна». Переглядатимуть кінозбірку «Україно, goodbye!».


Коли

20:00-22:00

Де

вулиця Городецького, 5

Вхід вільний


Balthazar у Beletage

Бельгійський інді-гурт Balthazar приїжджає у Київ з концертом – виконавці презентуватимуть нову платівку Fever, яку вони випустили у січні 2019 року. Нові треки бельгійців можна буде почути у Bel etage.

Balthazar – Fever 

Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Шота Руставелі, 16-А

cкільки

2 100 гривень


Burning Man 2019: Українські метаморфози

Щороку в пустелі Блек-Рок у штаті Невада влаштовують фестиваль Burning Man. У UNIT.City українські митці та учасники фестивалю розповідатимуть про свої проєкти та досвід на Burning Man. На лекції виступатимуть Тетяна Гриньова, яка вперше поїхала на фестиваль, наставник програми Burning Man Leadership Training Олександр Овсянко та Ярослав Корець від спільноти бьорнерів України.

Також можна буде почути історії Володимира Недогоди про артпроєкт Cocoonap, Тетяни Максимчук та В’ячеслава Гуденка про артпроєкт Garden of Bright Children. Вхід за попередньою реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

UNIT.Core Hall, B8, вулиця Дорогожицька, 3

Вхід вільний


Лекція «Як отримувати задоволення від роботи»

У Mezzanine влаштовують лекцію Анни Чатченко – психологині-гештальттерапевтки та профорієнтологині. На лекції вона розповідатиме, чому іноді складно отримувати задоволення від роботи та як зробити її набагато приємнішою. Лекція складатиметься з теоретичної та практичної частин.


Коли

19:30-22:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

200 гривень


Зелений meet-up в Urban Space 500

Green drinks – міжнародний рух у більш ніж 500 містах світу, нетворкінг для всіх, хто працює для збереження довкілля. У програмі такої зустрічі в Urban Space 500 – лекції про сміття, як посадити мільйон дерев та Recycling Art. Кожен учасник отримає один напій на вибір.


Коли

19:00-22:00

Де

вулиця Бориса Грінченка, 9

скільки

100 гривень