The Village Україна збирає події суботи, 14 вересня, які варто відвідати.

Фестиваль don't Take Fake 2019

Фестиваль don't Take Fake присвячений міським субкультурам, вуличній моді та стрит-арту. Це вже дев’ята подія і цього разу відбудеться у просторі М82 на Подолі.

Глобальні та українські бренди покажуть свої нові колекції. Окрім цього буде лекторій, кінопокази та фудкорт. Традиційно в рамках фестивалю відбудуться змагання зі скейтбордингу та ВМХ, а також брейкданс-батли і чемпіонат зі стритболу. 


Коли

12:00 – 22:00

Де

М82

вулиця Межигірська, 82

скільки

200 грн


Фестиваль Крафтового сиру

Фестиваль крафтового сиру втретє проведуть на ВДНГ. Обіцяють понад 60 виробників, понад 500 авторських унікальних сирів, а також конкурси.  «Традиційно навчимо варити сир, розкажемо про тонкощі роботи фромаж’є, правильне формування та декор сирної тарілки», – запевняють організатори.


Коли

10:00-21:00

Де

ВДНГ

Вхід вільний


Ulichnaya Eda – Wine

Ulichnaya Eda цього разу «Доведе/ розкаже/ покаже: чому вино для всіх, як відрізнити «вінчик» від ширазу та полюбити його трішки сильніше».  На фестивалі буде 30 виробників та імпортерів вина, 45 точок фуд-корту, а також фудшоу, лекції про вино як науку і тонкощі вибору.


Коли

11:00-23:00

Де

Арт-завод Платформа

скільки

від 120 грн


Проєкт «Несмонтированный» Антона Слєпакова із «Вагоновожатые»

Проєкт «Несмонтированный» – це продовження поетичного проєкту «Стишение обстоятельств», який створив соліст гурту «Вагоновожатые» Антон Слєпаков. Презентація відбудеться на ЮБК, і «передбачає занурення у тексти Слєпакова під оригінальний звуковий супровід від Андрія Соколова».


Коли

19:00

Де

ЮБК

скільки

від 100 грн


Фестиваль недержавних театрів «Відкрита сцена»

Другий Всеукраїнський фестиваль недержавних театрів «Відкрита сцена» покаже 7 спектаклів, які були відібрані з 40 заявок. 14 вересня покажуть виставу «Сни» від арт-проекту «Театр на Перехресті». Зареєструвати можна тут


Коли

16:00

Де

м. Львів

вулиця Галицька, 15

вхід вільний


Pop up store від бренду Lake Studio

Сервіс прокату суконь Oh My Look! та український бренд Lake Studio проведуть Pop up store зі знижками до 70%. Можна буде придбати сукні сезону SS’18 та попередніх колекцій. 


Коли

12:00 до 21:00

Де

вулиця Малевича, 86-П

Вхід вільний


Фото: 1 – Анна Бобирєва для The Village Україна; 2 – Ulichnaya Eda