The Village Україна збирає події п'ятниці, 6 вересня, які варто відвідати.

Стендап Антона Тимошенка у Будинку Кіно

На своєму сольному концерті Антон Тимошенко жартуватиме про роботу, гроші та славу – речі, «яких йому не вистачає». Ведучим обрали автора «Подпольного» Свята Загайкевича.

Антон Тимошенко – Бізнес у 23 роки

Коли

20:00-22:00

Де

м. Київ,

вулиця Саксаганського, 6

скільки

від 150 гривень


Science Night Show з Майклом Щуром та Ярославою Кравченко

Science Night Show – розважальне шоу, де також говоритимуть про науку і про те, як зробити світ кращим. Ведучі – Майкл Щур та Ярослава Кравченко з «Телебачення Торонто». Про науку розповідатимуть фізик Антон Сененко, ботанік Олексій Коваленко, патофізіолог Віктор Досенко, біолог Ольга Маслова і генетик Александр Коляда. 


Коли

08:30-22:00

Де

м. Київ

вулиця Десятинна, 12

Вхід вільний


Лекція «10 типових помилок копірайтера» від Ані Лісовської у Bazilik

Копірайтерка Fedoriv і кураторка Copywriting Full Course Аня Лісовська розповість про типові помилки копірайтерів і пояснить, яка різниця між райтером, копірайтером, редактором, автором і коректором. Також Аня поділиться, де беруть ідеї досвідчені копірайтери.


Коли

19:00-21:00

Де

м. Київ,

вулиця Воздвиженська, 54

скільки

300 гривень


Вечірка «ЗМЕИ х BFDM x PSR» у Closer

У Closer гратимуть французи Myn і Judaah. Myn, він же Метью Фолтін, паризький музикант і організатор лейблу Public System Recordings. Judaah – один з менеджерів лейблу Brothers From Different Mothers. Також гратимуть SARIIM з московського Mutabor та київська діджейка Jana Woodstock.

Myn - Black Rose

Коли

23:55-09:00

Де

м. Київ

Нижньоюрківська, 31

скільки

від 300 гривень


Вечірка «O T A K O її» у Карз-12

Простір Карз-12 на Костянтинівській влаштовує «танцювальну дискотеку» «O T A K O ÏÏ». Обіцяють електронну музику та найяскравіші хіти у виконанні діджеїв. Пригощатиме Amigos Bar, вхід безкоштовний.


Коли

09:00-05:00

Де

м. Київ,

вулиця Костянтинівська, 73

вхід вільний


«VECHERинка» у «Хвильовому»

«Хвильовий» продовжує збирати людей на літнику, хоча літо вже закінчилось. Запросили Dmitriy Vecher, який ставитиме Mount Kimbie, Nicolas Jaar, Moderat. 


Коли

22:00-04:00

Де

м. Київ,

вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний


обкладинка: «Подпольный стендап»