Відкриття Зеленого театру в Києві триватиме 17 та 18 травня. Хедлайнерами другого дня стали німецький дует Digitalism і діджей Marc Romboy.

Marc Romboy – Cosmo

Marc Romboy зняв три окремих шоу для Boiler Room. У 2017 він записав електронний лайв «Reconstructing Debussy» з оркестром дортмундської філармонії.

Digitalism – Blitz

Digitalism випустив два повноформатних альбоми і міні-альбом для туру Японією.

Вечірка 18 травня почнеться о 22:00 і триватиме до ранку. Квитки на вечірку другого дня коштують від 300 гривень. Їх можна купити за посиланням.

У перший день вечірки хедлайнером стане американський діджей і продюсер Borgeous. Його треки очолювали чарти Billboard, Beatport та iTunes Dancechart у 15 країнах світу.


Зелений театр почали відновлювати у березні 2019 року. Цього року там планують полагодити вхід, відремонтувати столики та бари, оновити службові приміщення і туалети. Згодом відремонтують лавки біля нижньої сцени.

У 2019 році на відновлення локації виділять понад 10 мільйонів гривень. Загалом у проект інвестують приблизно 70 мільйонів гривень.

Після ремонту амфітеатр має помістити 1500-2000 людей, а у режимі фан-зони – 3 000 людей. Також локацію хочуть накрити куполом, щоб Зелений театр працював ще й узимку.


Коли

18 травня, 22:00

Де

Зелений театр, Паркова дорога, 2

Скільки 

від 300 гривень


Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна