«Кураж Базар» вирушає у рейс до далекої Америки. Летіти одинадцять годин не доведеться. Кілька станцій на метро – і можна опинитися на Таймс-сквер на ВДНГ, прогулятися штатами 19-го павільйону, де буде все: ковбої та Дикий Захід, гламур і нічні вогні Нью-Йорка, зірки та Лос-Анджелес, азарт і Лас-Вегас, океан і Маямі.

The Village Україна розповідає, що купувати, під що танцювати, що їсти і як розважатися на «This is America Кураж Базар».

 This is America Кураж Базар

КОЛИ: 20-21 липня

субота – 11:00-01:00

неділя – 11:00-23:00

ДЕ: 19-й павільйон ВДНГ, проспект Глушкова, 1.

СКІЛЬКИ: 150 гривень.

Для пенсіонерів, дітей до 12 років, людей з інвалідністю, учасників АТО, іменинників, вагітних жінок – безкоштовно.

FACEBOOK

Що купувати

Місце 301

Товари від дівчини, яка вирішила змінити світ. Віка вже рік сортує сміття і кілька місяців тому запустила свій проєкт Protea. Шукайте на стенді бамбукові зубні щітки, трубочки для напоїв та вушні палички, металеві ланч-бокси й менструальні чаші.

Місце 248

Сучасна українська кераміка від майстерні Gorn. Це не глиняні глечики із соняшниками. Команда описує свої вироби як «кераміка з характером». Для дому можна придбати півтораметрові вази, тарілки, блюдечка та чайники.

Місце 337

Вінтажні речі з різних куточків світу від Shabby Store. Серед асортименту: шведські мідні форми для випічки, американські посріблені блюда, німецькі порцелянові чашки.

Місце 308

Команда бренду Giggles готує багацько краси для «Кураж Базару». Лляні кімоно зі знижками, шорти для всієї сім’ї, а для дівчат – сарафани.

Місце 18

Команда Baobab дає друге життя старим (поваленим чи згнилим) деревам, які для багатьох є просто сміттям. Вони сушать їх і потім створюють столи!

Як розважатися

На барахолці команда відтворить американську мрію. Garage Sale на задній алеї, Бруклін за павільйоном і розваги із серіалів та фільмів перетворяться у реальність.

По всій локації будуть розташовані атракціони та автомати. Випробуйте себе на родео з електричним биком або на чемпіонаті з Pacman. Потім можна заскочити до зони Just Dance та Guitar Hero, а дорогою зіграти в аерохокей.

Після атракціонів можна лайтово потанцювати у зоні Гаваїв або відразу йти за ароматом у зону барбекю і там пограти у beer pong чи кікер. Якщо ви закохані, можна швиденько одружитися у місцевому Лас-Вегасі, а потім піти до кінотеатру дивитися американські серіали.

Також на «Кураж Базарі» буде зона серіалу Friends, танцювальні батли, тату і пірсинг-корнер, фотостудія для нових аватарок у Facebook #onerayportrait та справжні скаути.

Під що танцювати

21 липня

13:00 Andrey Pastushenko

15:00 Zhenya Sugak

17:00 Breaking Battles

19:00 Miura

21:00 «Паті бай Парфік і Захаров»

22 липня

13:00 Space Condom

15:00 Vinegreta

17:00 Allstyles Battles

19:00 Anta

21:00 GRAM plays records

Для гостей з дітьми

Для найменших гостей є тиха зона для денного сну, сповивальна кімната з усім потрібним для комфортного перебування на фестивалі, а ще тут працюють няні.

Усі іграшки, що є в «Діснейленді», можна забирати з собою. А якщо вдома є старі іграшки, якими уже не граються, то їх приймають на вході, щоб подарувати новим власникам.

Для маленьких гостей є аніматори та няні. Щодня тут проводитимуть майстер-класи та активності: лекції для дітей про здорове життя, хімічні експерименти, ліпку й розпис на тканині, заняття з футболу та аквагрим.

Інклюзивні розваги

  • Заміс слайму
  • Інклюзивний дитячий майданчик
  • Створення картин з різнокольорового піску
  • Бізіборди
  • Настільні ігри

Фото: Кураж Базар