Новий трек та кліп випустив український музикант Zbaraski. Це перша за два роки нова композиція артиста та його перший сингл на лейблі Bitanga Blood. 

«Це історія про самопізнання та налаштування стосунків із собою», – коментує The Village Україна Іван Збараський, який працює під псевдонімом Zbaraski.

«Іван сам такий, а нам просто подобається перебувати із ним просторі, – коментує співзасновниця лейблу Bitanga Аліна Паш. – Він для мене наче пітон, із яким можна медитувати і душити фразами: «Мені не сумно, у мене все супер». На 3:12 у треці моя свідомість розслабляється на максимум та оргазмує».

Zbaraski – Sam

Знімали роботу на Кінбурнській косі, за кліп відповідав режисер Юрій Футало, з яким Zbaraski співпрацював над відео на пісні Cofein і Bo Togo.

Заключні сцени виконали в анімаційному стилі. Збараський додає, що надихався насамперед кліпом Dark & Handsome Blood Orange, а також Feels Like Summer Childish Gambino. «Кліп [Дональда] Ґловера був нашим головним референсом для анімації. Він на своїй хвилі. Трек і відео мають якийсь нереальний вайб, це відчуття дуже класно передано», – додає Zbaraski.

Sam увійде до другого альбому Zbaraski, який планують випустити восени. «Можу сказати, що це буде зовсім інший альбом, передусім тому, що за цей час змінився я. У ньому точно не буде кави і Twin Peaks, але точно буде природа та пізнання себе», – коментує Zbaraski.

Обкладинка нового синглу Zbaraski

 Zbaraski – львівський музикант, який протягом тривалого часу займався продюсуванням. Співпрацював, зокрема, з VovaZIL ‘Vova й Alina Pash.

 У 2019 році Zbaraski випустив дебютний альбом Bo Ya Tak Hochu, до якого ввійшли сингли Bo Togo й Bo Ty.

 The Village Україна виділяв альбом Zbaraski серед десяти найкращих українських альбомів 2019 року. 

Обкладинка та фото: Zbaraski