Девелоперська компанія KAN Development запустила програму безвідсоткового розтермінування «Твоя вигода» від KAN. Усім охочим придбати житло вона пропонує пʼять років розтермінування на купівлю квартири з першим внеском від 10%, без подальших комісій і переплат.

Покупці не будуть обмежені умовами банківського кредитування у вигляді вимог до заробітної плати, віку чи соціального статусу, заставою є сама квартира. Її загальну вартість зменшує додаткова знижка від KAN, яку надаватимуть жителям за достроково виплачену вартість нерухомості.


Фото: Файна Таун (автор Andrey Avdeenko)

Чому KAN створили програму «Твоя вигода»

Запуск державних програм кредитування активізував ринок продажу новозбудованого житла, однак на тлі відносно невеликої пропозиції виник дефіцит «молодої» нерухомості в столиці. Водночас державні програми покривають дуже незначний відсоток людей, які потребують не просто нового, а якісного житла в комфортних житлових комплексах із широкою інфраструктурою можливостей.


Фото: Respublika


Фото: Файна Таун (автор Andrey Avdeenko)


Фото: UNIT.Home

Держава покриває вартість нерухомості, що коштує не більше ніж 1300$ / m². Зазвичай це нове житло, але дешевше, де немає паркінгів, шкіл, дитячих садочків, аптек і магазинів. А забудовники пропонують або розтермінування на невеликий строк, поки будинок будується, або програми кредитування під відсоток здорожчання на рівні 7–10% (теж на невеликий період). Також є банківська іпотека під 18%, але з доволі жорсткими вимогами до позичальника.


Фото: UNIT.Home

Частка угод на придбання квартир KAN Development у межах державних програм невелика, однак запит на якісну нерухомість є. Тому компанія вирішила розширити можливості для всіх охочих придбати якісне житло, запропонувавши розтермінування на пʼять років під 0%. Це альтернатива державним програмам, що дають можливість придбати власне житло, однак обмежують можливості обирати його якість.

Як отримати розтермінування від KAN

Програма «Твоя вигода» доступна для громадян і резидентів України. Більше про розтермінування в різних житлових комплексах можна дізнатися за телефонами:

 UNIT.Home – 044 334 67 61

Київ, вулиця Сім’ї Хохлових, 8 (метро Лук’янівка)

 Respublika – 044 334 67 85

Київ, вулиця Теремківська, 4А (метро Теремки),

 Файна Таун – 044 334 67 81

Київ, вулиця Салютна, 2 (метро Нивки)

Матеріал підготовлено за підтримки KAN Development