9–10 вересня на «Арт-завод Платформа» відбудеться фестиваль PesDay для всіх PESлаверс. Запрошують досвідчених власників собак, а також тих, хто тільки думає завести вірного товариша. 

Розваги для собак

Для хвостатих підготували червону доріжку, пісочницю, спа та бʼюті зони, фотосесію, сеанс у психолога, дегустацію корму та шопінг. Після цього їх запрошують на зону вільного вигулу шукати нових друзів і любов. 

РОЗВАГИ ДЛЯ людей

Гості фестивалю зможуть подивитися тематичне кіно, поїсти на добірних фуд-кортах, послухати стендапи українських коміків: Романа Щербана, Антона Тимошенка, Макса Вишинського, Тараса Стадницького, Фелікса Редьки, Славіка Мартинюка й інших. Крім того, для них підготували музичну сцену, великий маркет зі справжніми знахідками, басейн і дитячу зону, де малеча залюбки проведе весь день.

 

Щоби краще зрозуміти свого улюбленця, на фестивалі варто відвідати:

 лекції від нутриціологів, психологів і ветеринарів, які поділяться цінними порадами щодо догляду,

 презентацію порід, щоби поспілкуватись із заводчиками бажаної породи й дізнатись особливості характеру та поведінки,

 кінологічні виступи й аджиліті, де ви зможете побачити неймовірні можливості собак у різних сферах: від пошукової діяльності до акробатичних трюків.

Ціна квитка

Один день – 250 гривень, два дні – 350 гривень. Квитки можна придбати тільки онлайн.

Дітям до 12 років, військовим, пенсіонерам, людям з інвалідністю будь-якої групи, вагітним жінкам і багатодітним сім’ям – безплатно за наявності документа, що підтверджує відповідний статус. Іменинникам у день народження вхід безплатний. Студентам і школярам – 125 гривень за наявності документа, що підтверджує відповідний статус.

10% від продажу квитків спрямують у фонд допомоги тваринам UAnimals, а в разі оплати карткою Visa суму подвоять. 

Крім того, якщо платитимете карткою Visa ПриватБанку на фудкорті та маркеті, отримаєте знижку 10%. У разі розрахунку карткою Visa будь-якого іншого банку – 5%.

  

ДЕ:

«Арт-завод Платформа»

вулиця Якова Гніздовського, 1-А

КОЛИ:

9–10 вересня

12:00-22:00

   

Придбати квиток на PesDay

   

 матеріал підготовлено за підтримки «Арт-завод Платформа»