Європейський бренд smart-телевізорів KIVI презентував програму відеотренувань від фітнес-тренера Андрія Хомицького. Вправи розраховані на людей з різним рівнем підготовки, а виконувати їх можна вдома прямо перед екраном телевізора. Для тих, хто вагається, чи зможе тренуватися онлайн, KIVI надає місяць безкоштовного доступу до розділу Fitness за промокодом 75699m771. 

Хто створив програму Fitness і як вона працює?

Команда KIVI створила спеціальний розділ Fitness, інтегрований у фірмовий ТВ-застосунок KIVI MEDIA. Він установлений на всіх smart-телевізорах KIVI, також його можна завантажити на будь-який інший «розумний» телевізор, що працює на ОС Android TV.

Програму Fitness для застосунку KIVI MEDIA розробила команда відомого фітнес-тренера Андрія Хомицького. Андрій – дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу Men's Physique IFBB і персональний тренер. Разом з іншими фітнес-профі він створив спеціальну програму тренувань. Вправи розраховані на людей із різним рівнем підготовки й на різну групу м’язів. Кожне заняття починають із розминки й закінчують заминкою. Вправи детально пояснюють, щоб глядач не переживав, чи правильно їх виконує. 

Чому варто тренуватися з KIVІ?

Спорт – незамінна частина активного життя. Попри те, що заняття потребують сил і часу, вони дають набагато більше: високий рівень енергії, глибокий міцний сон, підтягнуте тіло, пропорційну фігуру, витривалість і стабільний емоційний стан.

«Усвідомити, навіщо вам тренування, – це ледь не найважливіше в спорті. Далі справа за вибором тренувань і регулярністю вправ», – кажуть у KIVІ.

Що знадобиться під час онлайн-тренувань?

Для домашнього спорту не потрібен спеціальний одяг, проте тренуватися краще в спортивному взутті, щоб убезпечити себе від випадкового травмування ніг. Можна тренуватися хоч у піжамі, головне, щоб нічого не обмежувало рухи.

У нагоді може стати килимок для йоги чи фітнесу. Крім того, залежно від вашого рівня навантажень можуть знадобитися спеціальні гумки, гантелі, куби для йоги або масажні ролики. Хоча досвід домашніх тренувань показує, що замість гантелей можна використовувати пляшки з водою, тож додаткові елементи треба шукати тільки тоді, коли відчуєте їхню незамінність. Додаткова перевага тренувань з фітнес-розділом у KIVI MEDIA – відсутність вправ, де потрібен інвентар – тільки трошки місця перед телевізором і бажання займатися спортом.

Як спланувати графік тренувань?

Загальноприйнята регулярність занять – три інтенсивні тренування на тиждень. Це актуально, якщо ви відчуваєте, що повністю відновлюєтеся за час між ними. Якщо ж ви почуваєтеся краще, коли тренуєтеся не до виснаження, сплануйте короткі заняття спортом, але щодня.

Тренери рекомендують займатися в один і той же час, щоб швидше виробити звичку до спорту й не ухилятися від тренувань. Але якщо такий графік неможливий, радять використовувати для руханки будь-які вільні пів години на день.

У застосунку KIVI MEDIA щомісяця доступні 12 тренувань, їх достатньо для занять тричі на тиждень. Тривалість одного тренування – від 45 хвилин до години.

Як почати займатися за програмою Андрія Хомицького?

Щоб розпочати тренування, потрібно:

 Завантажити застосунок на ваш Android TV

 Зареєструватися за номером телефону або електронною поштою

 Знайти розділ Fitness й оплатити підписку.

Наразі доступні підписки:

• на місяць за 399 гривень,

• на три місяці за 1110 гривень

• на шість місяців за 2000 гривень

• на дванадцять місяців за 3500 гривень.

Щомісяця користувач отримуватиме програму з 12 занять. Водночас доступ до контенту мультидевайсний: можна тренуватися не тільки перед екраном телевізора, але й зі смартфона, планшета чи ноутбука (можливе підключення до чотирьох пристроїв).

Придбати підписку на заняття можна на сайті й у магазинах мереж Comfy, Vodafone, «Цитрус» й «Епіцентр». 

 

Оформити підписку

 

 

 МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ KIVI