«Альфа-Банк» відкрив у Києві креативний простір AHUB KYIV. Для цього колишній банківський офіс на Ярвалу переобладнали у двоповерховий хаб із коворкінгом, переговорними та конференц-залою. Щоб туди потрапити, потрібно мати дебетову картку банку або картку Caméléon (яка може бути й кредитною, і дебетовою) та згенерований у чат-боті вхідний QR-код.

Що є в AHUB KYIV:

  • коворкінг-хамелеон із можливістю підлаштовувати простір під себе;
  • шість концептуальних переговорних кімнат;
  • навчальний простір для лекцій, тренінгів і майстер-класів;
  • інстаграмний бар зі снеками та напоями;
  • секретний дворик із терасою.

Sense Room для роботи або сну

Старе банківське сховище переобладнали під Sense Room із м’яким ліжком, басейном із кульками, проєктором на дві стіни й акустичною системою. Головна особливість кімнати – півторатонні броньовані двері та стіни завтовшки в один метр. Завдяки їм у Sense Room можна ізолюватися від зовнішнього світу, щоб у спокійній атмосфері провести зустріч або просто поспати. 

«AHUB KYIV – новий креативний простір від «Альфа-Банку Україна» для тих, хто створює, а також для тих, хто ще не здогадується, що може створювати. Ми задумали місце, де ти можеш не плисти за течією, а написати власні правила. Простір розробили так, аби залучити всі шість відчуттів людини, тому тут ти будеш сприймати світ ширше, глибше та чіткіше. А отже, зможеш наважитися робити те, на що раніше тобі бракувало духу (або просто було лінь)», – говорять в «Альфа-Банку».

Дизайн хабу продумали до дрібниць: від написів на дзеркалах і стінах до картин, що «говорять». Для розпису хабу запросили сестер-каліграфинь – Вікторію та Віталіну Лопухіних, які співпрацювали з багатьма українськими та міжнародними проєктами. 

«Ми вирішили, що це доленосне запрошення – допомогти підготувати майданчик і зробити так, аби навіть стіни переповідали філософію цього простору», – кажуть каліграфині.

У листопаді в AHUB KYIV розпочнеться програма офлайн- та онлайн-подій: майстер-класів, тренінгів і практичних занять від спеціалістів із різних сфер. У грудні в хабі планують зіграти в секретного Санту з усіма жителями столиці. Слідкуйте за оновленнями на сторінці банку в Facebook.

Це вже другий креативний простір від «Альфа-Банку». Перший AHUB відкрили в грудні минулого року у Львові. Простори працюють з урахуванням усіх карантинних обмежень.


Коли

Щодня з 8:00 до 24:00

Де

м. Київ

вул. Ярославів Вал, 7


Отримати квиток в AHUB

Матеріал підготовлено за підтримки «Альфа-Банку»